Bilde: Hankook Dekk

Ny leverandøravtale signert:

Hankook dekk leverer til Formula E

(Seoul, Korea/Neu-Isenburg, Tyskland) – Hankook Dekk. Fra og med neste sesong vil Hankook være den nye og eksklusive tekniske partneren og dekkleverandøren av ABB FIA Formula E World Championship.

Publisert Sist oppdatert

På et arrangement i The Swarovski Crystal Worlds i Østerrike presenterte Hankook offisielt de nyutviklede Hankook iON-løpsdekkene til gjester og representanter for Formel E, samt internasjonale medier.

Hankook dekk resirkulerer alle dekk

Det nye dekket er utviklet i nært samarbeid med racingserien og er spesielt rettet mot å møte bærekraftsbehovene til Formel E og fremtiden for e-mobilitet, uten at det går ut over motorsportens ytelse, selvfølgelig.

Nesten 30 prosent av det nye dekket, som er spesialtilpasset tredje generasjon Formel E-racerbiler, er laget av bærekraftige materialer, forteller Hankook dekk.

Hakook dekk Europa: Sooil Lee, President & CEO of Hankook Tire & Technology, Hyunbum Cho, Chairman of Hankook & Company, Alejandro Agag, Chairman Formula E, Jamie Reigle, CEO Formula E - Hankook Tire, Technoplex, Seoul

Formel E-teamene har i dag tilgang til en dekkvariant som kan brukes både tørt og vått, for å spare ressurser ytterligere. Videre er dekkets lange holdbarhet et annet banebrytende skritt.

Etter de respektive løpshelgene resirkulerer Hankook alle sett med dekk, slik at mesterskapet er så bærekraftig som mulig.

Spesielt forbrukerne drar nytte av utviklingen av de nye Hankook Formel E-racerdekkene som fremheves av teknologioverføringen i kappløpet mot landevei. Med sitt utvalg av nye iON-veidekk for både sommer (Hankook iON evo) og vinterbruk (Hankook iON Winter), tilbyr premiumprodusenten produkter for ressursvennlig mobilitet som skal monteres på moderne, premium elektriske biler.

En betydelig lavere rullemotstand for flere km per batteribelastning, høy trekkraft, selv på våte veier og veldig god bremsekraft for topp sikkerhet og et høyt holdbarhetsnivå gjenspeiler spesielt kravene som elbiler stiller til dekkene.