Norsk bedrift med nytt diagnoseverktøy:

Vil revolusjonere bilverkstedene

Det nye diagnoseverktøyet LAUNCH kan brukes til alle type kjøretøy. Norsk bedrift er først og ledene, og mener det er et "must" for de fleste verksteder.

Publisert Sist oppdatert

LAUNCH EuroTab 3 er navnet på diagnoseverktøyet som Norsk Verktøyteknikk nå har tatt inn til Norge. I følge bladet Autoinsight vil den nye teknologien revolusjonere bilverkstedenes muligheter og ligger et kvantesprang fram i tid i forhold til konkurrentenes. Produsenten har utført det alle de som driver verksted drømmer om, i følge den norske bedriften som nå lanserer verktøyet på sine nettsider.

Det som er så unikt med diagnoseutstyret er at det kan brukes på alle typer kjøretøy.

Veldig praktisk diagnoseverktøy for bil

Diagnosetesteren registrerer og sammenligner den testede signalformen med en referanseverdi, noe som gjør feilanalysen veldig praktisk, selv for uerfarne brukere av såkalte oscilloscope.

Diagnosetesteren har en videreutviklet Android plattform med et mobilt operativsystem.

LAUNCH X-431 Euro Tab 3 og er det mest moderne diagnose-utstyret som er tilpasset de aller fleste kjøretøy.

Produsenten har opparbeidet seg til å bli en verdensledende fabrikant innenfor flere områder av ledende verkstedutstyr og Norsk Verktøyteknikk AS har sikret seg rettighetene for salg her i Norge.

SE MER OM DIAGNOSEVERKTØYET HER

- LAUNCH gir deg som bruker et fortrinn i forhold til andre brukere innenfor diagnostikk, for eksempel har testeren bred bilmodelldekning, kraftig test funksjon, mange spesialiteter og gir 100 % nøyaktig test-data. Systemet er integrert med guidet funksjon basert på den nye elektroniske databasen.

- Den er et "must". Dette er årets beste innvestering og du trenger bare denne ene testeren som heter LAUNCH Euro Tab III, sier Ragnar Uglehus som har ansvaret for utvikling av diagnoseverktøy for brukerene til bladet Autoinsight.

Testeren har fire kanals oscilloscope, batteritester, dekktrykkprogrammer, multimeter og Haynes Pro oppslagsverk for feilkoder, koblingsskjema, tiltrekningsmomenter og mye mer.