Werksta ekspanderer ytterligere

Bilskadeverkstedet Werksta tar ytterligere posisjon i Norge med mye oppkjøp. Denne gangen er det DKselskapene som er et firma med lange tradisjoner.

Publisert

Firmaet Werksta fortsetter å vokse i Norge ved å kjøpe opp DK Bilskadesenter, som driver totalt fire verksteder for skade- og lakkreparasjoner i Drammen og Bergen. DK Bilskadesenter, som ble etablert i 1934 under navnet Drammen Karosserifabrikk, har en lang historie og driver i dag fire moderne verksteder som tilbyr tjenester som skadereparasjoner, lakkering og glassreparasjoner.

Omsetning med over 100 millioner

Selskapets totale omsetning i 2021 var rett over 100 millioner kroner på årsbasis med 75 kompetente ansatte. De har tillatelse til å reparere Tesla og Ferrari biler.

Etter oppkjøpet av DK, har Werksta totalt tolv verksteder i Norge. Målet deres er fortsatt å vokse og dekke hele landet gjennom flere oppkjøp og ved å åpne nye verksteder. Å etablere seg i Bergen gir muligheter for videre vekst på Vestlandet, og det er positivt å ha doblet kapasiteten i Drammen, noe som gir muligheter til å utvide tjenestene til kundene og styrke tilstedeværelsen rundt Oslo-området.

-DK er et godt selskap med høyt kundefokus og er kjent for å levere høy kvalitet på både lakk- og karosseriarbeid. Vi har et klart ønske om å drive og videreutvikle virksomheten vår, og nå får vi nye erfarne og engasjerte medarbeidere med høy kompetanse med på laget. Vi skal sørge for å videreføre gode kundeopplevelser, i tillegg til å ta vare på de dyktige medarbeiderne, sier Trond A. Gudbrandsen, Administrerende direktør i Werksta Norge.

– DK har et meget godt omdømme i bransjen og er kjent for sin profesjonelle ekspertise og høye kundetilfredshet. Vi ønsker DK velkommen til Werksta, og ser frem til å fortsette utviklingen sammen, sier Catherine Sahlgren, konsernsjef for Werksta.

Firmaet Werksta tilbyr bilreparasjoner, inkludert skade- og lakkreparasjoner. Det kan også inkludere tjenester som glassreparasjoner og autorisert reparasjoner av kjøretøy fra visse merkevarer som Tesla og Ferrari.

– Vi er stolte og takknemlige for det vi sammen med våre dyktige medarbeidere og lojale forretningspartnere, har fått til i løpet av de årene vi har drevet DK. Når vi nå velger å overlate stafettpinnen, føles det godt å gjøre det til Werksta, som deler vårt syn på hvordan vi kan opprettholde og utvikle sterke kunderelasjoner i skadebransjen samt satse videre på alle medarbeidere i DK, sier Grant Larsen, konsernsjef for Cognia.