Skal levere batterier i Europa:

BMW elbil signert med EVE Energy

Nå er det klart. EVE Energy et selskapet som vil levere store sylindriske batterier til BMWs elbiler i Europa.

Publisert Sist oppdatert

Den kinesiske batteriprodusenten er klar som BME elbils leverandør at batterier. Selskapet sier de har jobbet med et samarbeid og forespørsel før og produksjonslinjen er for tiden under bygging. Når produksjonslinjen er fullført, vil den bli levert etter forhandlinger som involverer begge parter, skriver nyhetsbyrået Reuters.

Ifølge apporten har EVE Energy signert en kontrakt med BMW om å bli hovedbatterileverandør for BMWs elbiler som skal lanseres i Europa i 2025.

Kilder sier at selskapet som holder til i den kinesiske byen, at batteriene vil være like store som Teslas sylindriske batteri 4680.

BMW elbil det naturlige valget

EVE Energy ble etablert i 2001 og notert på Shenzhen GEM i 2009. Etter 21 år med rask utvikling har det blitt et globalt konkurransedyktig litiumbatteriplattformselskap, med kjerneteknologier og omfattende løsninger for forbrukerbatterier og strømbatterier. Produktene er mye brukt innen Internett og energi.

LES OGSÅ: INGEN DRASTISK ØKNING I BILPRODUKSJONEN

Zheng Weigong, teknisk direktør for sylindriske produkter fra EVE Energy Research Institute, sier at selskapets sylindriske batteriløsning har fordelene med økonomi, sikkerhet og standardisering.

Videre at selskapets produkter er mye brukt i elektriske verktøy, hageverktøy, støvsugere, elektriske tohjulede kjøretøy og andre felt.

EVE Energy lager sylindriske batteriløsninger som modellene 18650, 21700, C32, C33 og C40, som alle viser høye ytelsesnivåer innen effekt, varighet og utholdenhet i temperaturen.

Med slike fordeler kan batteriene effektivt forbedre batterilevetiden til tohjulede kjøretøy og forlenge batteriets sykluslevetid.

Har også Boschs

Før kontrakten med BMW ble EVE Energy valgt som Boschs leverandør i mars i år, og ga sistnevnte litium-ion-batterier for hjelpeapplikasjoner av elektriske biler i det globale markedet.

I tillegg til Bosch har EVE Energy innhentet forsyningsordrer fra andre internasjonalt anerkjente bilselskaper, inkludert Daimler AG, Hyundai Kia Motors og Jaguar Land Rover. Kanskje selskapet er et hett tips på børesen fremover.